lunes, 6 de diciembre de 2010

Strigatul Mut

Mai este valabila porunca a sasea? "Sa nu ucizi"
Stiinta ne ajuta sa intelegem mai bine de ce a zis Dumnezeu ca nu este bine sa luam viata fiintelor umane, mai ales cand se afla in imposibilitate de aparare.
Dar in privinta animalelor? De unde au ele viata? Ele nu trebuiesc protejate la fel ca si fiintele omenesti? Ce spune si Biblia despre aceasta? "
"Cine junghie un bou ca jertfa, nu este mai bun decat cel ce ucide un om; cine jertfeste un miel este ca cel ce ar rupe gatul unui caine, cine aduce un dar de mancare, este ca cel ce ar varsa sange de porc, cine arde tamaie, este ca cel ce s-ar inchina la idoli; toti acestia isi aleg caile lor, si sufletul lor gaseste placere in uraciunile lor."
ISAIA 66:3
"In accidente si calamitati pe mare si pe uscat, in marile conflagratii, in uragane violente si furtuni cu grindina groaznice, in inundatii, cicloane, valuri uriase si cutremure, Satana isi exercita puterea in toate locurile, in mii de forme. El distruge recolta gata coapta si urmarea este foametea si suferinta. El infecteaza aerul cu germenii ucigatori si mii de oameni pier din cauza epidemiilor. Aceste nenorociri vor deveni din ce in ce mai frecvente si mai dezastruoase. Distrugerea va veni atat asupra oamenilor, cat si a animalelor." "Marea Lupta" - Ellen G. White pag.590; cap.36
Aceasta carte a fost scrisa in anul 1890.
Acum oamenii participa impreuna cu Satana, marele Distrugator, la distrugerea vietii pe acest pamant. Dar Tatal Ceresc vegheaza asupra ceea ce se intampla, si va interveni in ceasul acesta greu: "Neamurile se maniasera, dar a venit mania Ta; a venit vremea sa judeci pe cei morti, sa rasplatesti pe robii Tai prooroci, pe sfinti si pe cei ce se tem de Numele Tau, mici si mari, si sa prapadesti pe cei ce prapadesc pamantul."
Apocalipsa 11:18

Da click aici ca sa vezi video-ul in Youtube

No hay comentarios:

Publicar un comentario